o namareferencereklamni stupovireklamni panoiuslugecjenikkontakt

O nama

ARTO je najstarija tvrtka u djelatnosti vanjskog oglašavanja na hrvatskom prostoru. Već punih 38 godina sudjeluje u organiziranju promotivnih aktivnosti na području grada Zagreba te je važan segment u mozaiku kulturnih i drugih događanja, kao i njihova prezentiranja javnosti grada. Svojom je dugogodišnjom tradicijom stekao ugled i prepoznatljivo ime.

ARTO je od svog osnivanja 1965. do 1991. godine, zajedno s Večernjim listom, bio organizator Međunarodnog sajma cvijeća, manifestacije s tradicijom i već poznatom međunarodnom reputacijom. Bio je organizator Međunarodne smotre folklora u vremenu od 1966. do 1991. godine, koja se svake godine sve do današnjih dana tijekom ljeta održava u Zagrebu. U galeriji Josip Račić organizirao je niz izložbi likovnih umjetnika. Također je 1979. godine bio jedan od trojice organizatora Prve aukcije slika u zrakoplovu na liniji Zagreb-New York.

 

Organizirao je brojne nastupe domaćih i stranih izvođača i grupa na vlastitim pozornicama. Elektronske novine Krijesnica postavio je 1980. godine na zgradu Trg bana J. Jelačića 1, gdje su građani svakodnevno mogli pratiti značajnije vijesti.

ARTO se oglašavanjem malih plakata tradicionalno bavi već 30 godina i jedina je tvrtka u gradu koja pruža takvu vrstu usluge. U novije vrijeme Arto svojim oglašivačima, uglavnom iz područja kulture, pruža i uslugu oglašavanja jumbo i mini jumbo plakata u malim serijama.

ARTO raspolaže s većim brojem oglasnih stupova i panoa u samom središtu grada. Sva oglasna mjesta u pješačkim su zonama, uzduž gradskih prometnica, u blizini tramvajskih i autobusnih stajališta. Atraktivnost lokacija, mogućnost oglašavanja malih i velikih plakata u malim serijama upravo je ono što Arto izdvaja od ostalih u istoj djelatnosti.