o namareferencereklamni stupovireklamni panoiuslugecjenikkontakt

Kontakt

 

Arto d.o.o.
Dolac 8
10000 Zagreb
Croatia
Tel. +385 1 48 16 685
Fax: +385 1 48 16 790
e-mail: arto1@zg.t-com.hr

Ime * 
Tvrtka * 
Adresa 
Telefon
Fax 
E-mail 
 
Poruka * 
 

klikni na kartu za uvećanje

Izjava o privatnosti
Vaše osobne podatke prikupljamo, obrađujemo i koristimo isključivo uz Vašu suglasnost i sukladno zakonskim propisima. Prikupljamo i koristimo samo one osobne podatke koji su potrebni za izvršavanje i odvijanje naših usluga ili koje ste nam dobrovoljno dali na raspolaganje. Osobnim podacima smatraju se svi podaci pomoću kojih se može utvrditi identitet korisnika. U to se ubrajaju na primjer Vaše ime i prezime, adresa, e-mail adresa, broj telefona.
Koristimo Vaše podatke u svrhu realizacije naručene usluge, bilo da ste kontakt osoba našeg klijenta, dobavljač ili vanjski suradnik.
Prijenos podataka trećim osobama vršimo samo u opsegu potrebnom za ispunjavanje zadataka u sklopu izvršenja naručene usluge. U slučaju da je potrebno prenijeti osobne podatke, klijent će na to biti upozoren prije samoga prijenosa.
Informacije koje se nalaze u podacima o plaćanju daje se trećoj osobi samo u knjigovodstvene svrhe, sukladno zakonskoj osnovi Zakona o računovodstvu; Zakona o PDV-u; Zakona o fiskalizaciji i svim ostalim važećim propisima sa područja financijskog poslovanja. Vaši osobni podaci su zaštićeni su i nisu dostupni trećoj strani. Vaše osobne podatke za slanje elektronske pošte u marketinške svrhe koristimo isključivo uz Vašu suglasnost. Korištenje Vaših podataka u zakonski dopuštenom okviru za poštanske marketinške aktivnosti možete opozvati u bilo kojem trenutku putem e-maila na adresu arto1@zg.t-com.hr. Osobne podatke pohranjujemo i obrađujemo samo onoliko dugo koliko je zakonski potrebno za izvršenje određene legitimne svrhe, osim ako važećim propisima nije za pojedinu svrhu predviđeno duže vrijeme čuvanja, a najmanje za vrijeme trajanja ugovora između korisnika i nas kao davatelja usluge.
U slučaju davanja marketinške privole podatke čuvamo onoliko dugo dok se privola ne povuče.
U slučaju odbijenih ponuda, kada dakle nije dana privola za marketing, podatke odmah brišemo.
Osobni podaci koji više nisu potrebni nepovratno se uništavaju na siguran način.